Választott hozzávaló: Zeller
Amerikai káposztasaláta
Az amerikaiak káposztasalátája messze híres. Mi is gyakran készítjük, amikor vendégeket várunk.
TovábbVörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbPulykanyakleves zöldségesen metélttésztával
Egyik kedvenc levesem, gyakran készítem. Ebbe most óriási nyak, némi zöldség került és levestésztát főztem bele.
TovábbZöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal
Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...
TovábbVörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal
Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...
TovábbErdélyi tárkonyos-medvehagymás zöldségleves
Az étel előzménye, hogy kb. 75 dkg-os csülköt főztem, több, mint 2 órán keresztül lassú tűzön. Felhasználtam még a főtt ...
TovábbMedvehagymás zöldségleves mozzarellával
Ezúttal nem krémlevest, hanem egy medvehagymás zöldséglevest teszek fel, s nem sajtos pirított toasttal, hanem mozzarellával.
TovábbKacsás kása farhátból
Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.
TovábbHúsleves kacsafarhátból metélttésztával
Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.
TovábbHúsleves kacsafarhátból és nyakból grízgaluskával
A múltkor annyira finom lett a farhátból főzött leves, hogy meg kellett ismételni, de ezúttal nyak is került bele és ...
Tovább