Fehérboros garnélarák

2013-11-08
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 35 perc

A kis garnélácskákat fehérborral szédítettem meg, ami bódítóan jó lett!

Ezeket szerezd be:

  • 60 dkg Garnélarák
  • 1 db Vöröshagyma
  • 1 db Sárgarépa
  • 2-3 dl Száraz fehérbor
  • Vaj
  • Petrezselyem
  • Bors

1. lépés

Az apróra vágott vöröshagymát és a sárgarépát vajon megfuttatjuk.

2. lépés

Hozzáadjuk a rákokat, ízlés szerint sóval, borssal, aprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd fehérborral felöntjük. Addig főzzük tovább, míg a garnéla puha nem lesz.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

10 851 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sárgadinnye-uborka krémleves rákkal

  • Rákkal töltött gomba édes chiliszósszal

  • Avokádó rákfarkos zöldséges ananászsalátával

  • Avokádó paradicsomos-chilis kagylóval

  • Fokhagymás garnélarák

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    325 kcal
  • Összes Zsír

    11,2 g
  • Koleszterin

    339 mg
  • Szénhidrát

    8,3 g
  • Cukor

    2,3 g
  • Fehérje

    34,8 g