Fehérboros garnélarák
2013-11-08- Típus: Karcsúsító ételek, Rák ételek, Rákfalatok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 35 perc
A kis garnélácskákat fehérborral szédítettem meg, ami bódítóan jó lett!
Ezeket szerezd be:
- 60 dkg Garnélarák
- 1 db Vöröshagyma
- 1 db Sárgarépa
- 2-3 dl Száraz fehérbor
- Vaj
- Petrezselyem
- Só
- Bors
1. lépés
Az apróra vágott vöröshagymát és a sárgarépát vajon megfuttatjuk.
2. lépés
Hozzáadjuk a rákokat, ízlés szerint sóval, borssal, aprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd fehérborral felöntjük. Addig főzzük tovább, míg a garnéla puha nem lesz.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
10 851 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
325 kcal -
Összes Zsír
11,2 g -
Koleszterin
339 mg -
Szénhidrát
8,3 g -
Cukor
2,3 g -
Fehérje
34,8 g