Egzotikus gyümölcssali

2013-02-12
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Amikor jön ezeknek a gyümölcsöknek a szezonja, akkor szoktam általában ilyet készíteni. Megcsinálom, megeszem és jó pár óráig teljesen eltelít, ja és nagyon finom is!

Ezeket szerezd be:

  • 2 db Banán
  • 3 db Mandarin
  • 3 db Kivi
  • 1 db Grépfrút
  • 1 db Narancs
  • 1 db Lime
  • Fahéj

1. lépés

A mandarint, kivit, lime-ot, grépfrútot, banánt meghámozzuk (magos gyümölcsöket magozzuk ki)  és gerezdekre, szeletekre, karikákra vágjuk. A narancsnak préseljük ki a levét.

2. lépés

A felvágott gyümölcsöket egy tálba tesszük, narancslével leöntjük, elkeverjük és végül fahéjjal megszórjuk. Ha elkészültünk vele, akkor tegyük be a hűtőbe és jól hűtsük le.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(4 / 5)

4 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

2 693 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Görögdinnyesaláta fetával

  • Sárgadinnyés áfonyasaláta vodkával

  • Dinnyés görög saláta fetával és olívabogyóval

  • Dinnyesaláta sonkával

  • Mentás görögdinnye-saláta sonkával és mozzarellával

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    320 kcal
  • Összes Zsír

    1,6 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    81,6 g
  • Cukor

    51,7 g
  • Fehérje

    5,2 g