Aranyló fűszeres csirkecombok
2013-07-14- Típus: Sült csirke receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 45 perc
Egy egyszerű ötletem van a mai ebédhez. Finom fűszeres sült csirke egy kis újkrumplival. Nyami!
Ezeket szerezd be:
- 4-6 csirkecomb
- 100 ml olívaolaj
- só, bors
- csípős pirospaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 tk friss rozmaring
- 2 tk majoránna
- 100 g újburgonya
- 1/2 kk színes bors
1. Lépés
Tisztítsuk meg a csirkecombokat és töröljük szárazra papírtörlővel. Egy csészébe öntsünk olajat, szórjuk hozzá a sót, borsot, pirospaprikát, zúzott fokhagymát, majoránnát. Keverjük össze.
2. Lépés
Dörzsöljük be a páccal a combokat, és tegyük hűtőbe 2-3 órát. Mossuk át a burgonyát, forgassuk meg olívaolajban és megszórjuk friss rozmaringgal, majd helyezzük egy olívaolajjal kikent tepsibe. Helyezzük mellé a csirkecombokat és szórjuk meg rozmaringgal. Süssük előmelegített sütőben 30 percig 200°C-on.
Értékelések
(2.8 / 5)
11 személy értékelt
4 656 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
598 kcal -
Zsír
53.1g -
Szénhidrát
12g -
Fehérje
22.7g