Választott hozzávaló: Újburgonya
Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.
TovábbRakott csirkemell sült zöldségekkel és petrezselymes rizzsel
Eredetileg töltött csirkemellben gondolkoztam, de aztán annyi finomság (paradicsom, sonka, sajt, spenót) került a mellre, hogy ezt már nem lehetett ...
TovábbTöltött krumpli, paradicsom és paprika brokkolival
Ezzel az étellel a sokrétűséget és sokszínűséget kívántam bemutatni. Vajas, sajtos, petrezselymes, snidlinges krémmel töltött krumpli, tejföllel töltött paradicsom, s ...
TovábbSertésmájkrémmel és ordasajttal töltött gombafejek
Üdítő, finom étel. Még ebben a nyári kánikulában is jól esik.
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbKacsamell vele sült újkrumplival, répával és párolt rizzsel
Szeretem a csirkemellet, gyakran fogyasztom, de - legyünk őszinték - a kacsa az ízesebb, finomabb.
TovábbSpárgák bacon- és füstöltsajtos köntösben
It's spárga-time! No, jó. Tudom, hogy a spárga asparagus angolul, de ez olyan jópofa volt.
TovábbSonkával-sajttal-paprikával töltött és baconba tekert csirkemell
Sonkával, sajttal, paprikával töltött és baconba tekert csirkemellet készítettem, vele sült kakukkfüves krumplival, paradicsommal és párolt zöldségekkel.
TovábbEnglish Breakfast – Angol Reggeli
Ez a reggeli annyira tartalmas, hogy akár napközben is fogyasztható, még főételként is.
TovábbPanírozott pulykafasírt fűszeres sült krumplival
Szebb a páva, mint a pulyka! Lehet, de pávát még nem ettem, a pulyka viszont finom. Szeretem.
Tovább