Választott hozzávaló: Mustár

Baconba tekert sült kukorica

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Csöves kukorica másképp. A kukoricaszezonban próbáljátok ki, nekem ízlik, szerintem nektek is fog.

Tovább

Főtt csülök mustárral

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Vettem szép nagy csülköket, amit később megfőztem. Annyira finom volt az illata, hogy mustárral, majonézes tormával és jó nagy fehér ...

Tovább

Karfiolos pulykatokány gombás rizzsel

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Csirke és pulykahúsokat nagyon szeretem, karfiollal, gombával igazán jó összhangban van.

Tovább

Kaszinótojás

Értékelés: (4 / 5)

A kaszinótojás is az ünnepi asztalok étkei közé tartozik.

Tovább

Tejfölös lencsefőzelék csülökkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Milyen finom is tud lenni egy jó lencsefőzelék! Nagyon szeretem. Jó nagy csülökkel készítettem el.

Tovább

Brokkolival töltött krumpli

Értékelés: (5 / 5)

A következő fogás igazán különleges. Készíthetjük köretként, főételként, vegetáriánus menüként. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A krumplikat...

Tovább

Hagymamártás recept

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Anyukám egyik kedvence a hagymamártás, amit előszeretettel készít sült húsokhoz, kacsához.

Tovább

Tengeri halfilés rizs rákfarokkal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kérdeztem, hogy mi lesz ez, de csak annyit mondott, hogy meglátom. Megláttam, meg is ettem, nagyon finom volt!

Tovább

Baconba tekert kukorica grillezve

Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne csak mindig főtt kukoricát együnk! A következő recept garantáltan tetszeni fog!

Tovább

Halsaláta rákfarokkal és rizzsel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Rákfarkot egy nyaralás alkalmával ettem elsőnek, aztán nemrég egy hipermarketben bukkantam rá tök véletlenül.

Tovább

Baconös sertéshús sült krumplival, ecetes uborkával

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A következő fogásom, lehet nem valami egészséges, de az ember megengedhet néha magának egy kis dőzsölést.

Tovább

Zsemlés hot dog

Értékelés: (5 / 5)

Egy gyors finomság akár főételnek is, amikor nincs kedvünk bonyolult fogást készíteni.

Tovább