Választott hozzávaló: Csiperkegomba
Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.
TovábbSertésmájkrémmel és ordasajttal töltött gombafejek
Üdítő, finom étel. Még ebben a nyári kánikulában is jól esik.
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbFusilli gombapörkölttel és kolbásszal
Olaszos ízhatású tésztás ételre vágytam. Ezt sikerült összehozni.
TovábbVörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással
Sertéscsülök már számtalan bejegyzésemben szerepelt. Ez most egy újdonság. Remélem ez is ízleni fog, ha kipróbáljátok.
TovábbSpenótos frittata baconnal, zöldségekkel és reszelt sajttal
A frittata az olaszok rántottája. A hozzávalók tetszőlegesek, én most ezt a változatot készítettem el.
TovábbCsontleves húsos csontból és velőscsontból sok zöldséggel
Az egyik húslevesem kapcsán kaptam egy kritikát a barátomtól, gimnáziumi osztálytársamtól, W. Petitől, hogy ez csak velős csonttal az igazi.
TovábbGombás tészta olívabogyóval és chilivel
Bár nagyon szeretem a sajtot, ezúttal ez kimaradt. (Őszintén mondva, elfeledkeztem róla, de így is finom volt.) A tésztát felteszem ...
TovábbOmlett gombával és kolbásszal
A hűtőt akartam tehermentesíteni. Találtam egy pár dolgot, ami kiválóan passzolt ehhez az ételhez.
TovábbGombás tészta reszelt sajttal
Szeretem az olaszos tésztákat, de ennek a receptnek a királynője a speciális chili, a saját termesztésű Rare Ubatuba Cambuci Pepper, ...
Tovább