Sült tarja virslivel és zöldségekkel

2013-12-15
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 30 perc

A hentesnél vettem szép tarját, amit otthon virslivel és zöldségekkel megsütöttem.

Ezeket szerezd be:

  • 3 szelet sertéstarja
  • 1 szál virsli
  • 1 db krumpli
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 0.5 db lilahagyma
  • 1 db kisebb póréhagyma
  • 4 db csiperkegomba
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • kolbászzsír

1. lépés

A krumplit megfőzöm.

2. lépés

A serpenyőben, melyben kolbászzsír van elhelyezem a tarja szeleteket, a virslit, melyet villával megszurkáltam, beleszeletelem a főtt krumplit, a félbevágott paradicsomot, a gombafejeket, a paprikát, a póréhagymát, majd sózom és borsozom.

3. lépés

Először fedő alatt párolom, majd a fedőt levéve sütöm. Majd mindent megforgatok, újra fedő alatti párolás, majd sütés.

4. lépés

Végül tálalás.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 805 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sült füstölt-főtt tarja sült zöldségekkel

  • Füstölt tarja velesült zöldségekkel, tükörtojással

  • Csőben sült tarja krumplival

  • Sült tarja és főtt tojás salátaágyon

  • Cigánypecsenyés langalló

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    508 kcal
  • Zsír

    31,1 g
  • Koleszterin

    43 mg
  • Szénhidrát

    42,7 g
  • Cukor

    9 g
  • Fehérje

    15,7 g