Pisztráng mártásban
2013-07-27- Típus: Karcsúsító ételek, Pisztráng receptek
- Nehézség: Haladó
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 30 perc
- Főzési/Sütési idő: 40 perc
- Elkészítés: 1:10 p
Finom pisztráng, nyámi. Finom mártással leöntöttük és rizst ettünk mellé.
Ezeket szerezd be:
- 4 db Pisztráng
- 1 csokor vegyes fűszer (bazsalikom, rozmaring, oregánó)
- 2 db Vöröshagyma
- 2,5 dl Tej
- Bors
- Só
1. lépés
A pisztrángot megtisztítjuk, a belsejét apróra vágott bazsalikommal, rozmaringgal és oregánóval megtöltjük, majd az egészet megsütjük.
2. lépés
A kicsire összevágott vöröshagymát vágókéses turmixban átdolgozzuk. Ezután a tejet egy kisebb lábasban felmelegítjük, belekeverjük a hagymás pürét és sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük. Az elkészült mártást a megsült pisztrángra öntjük. Melegen tálaljuk.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
2 541 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
440 kcal -
Összes Zsír
18,4 g -
Koleszterin
153 mg -
Szénhidrát
9,3 g -
Cukor
5,5 g -
Fehérje
56,1 g