Padlizsánkrémes spagetti
2012-12-06- Típus: Szénhidrát nap, Zöldséges tészták
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 30 perc
A mamám volt az, aki mindig eltett befőttes üvegbe padlizsánkrémet. Amikor csak találkoztam vele, mindig kaptam tőle egy egész hadi ellátmányt, amivel egy háborút is át lehetett volna vészelni. Padlizsánkrém is volt közötte, így hát kipróbáltam, hogy milyen spagettin.
Ezeket szerezd be:
- 20 dkg Spagetti tészta
- 1 üveg Padlizsánkrém
- Só
- Chili
- Petrezselyem
1. lépés
Sós vízben a spagetti tésztát megfőzzük.
2. lépés
A padlizsánkrémet egy edényben felmelegítjük, majd chilivel és apróra vágott petrezselyemmel fűszerezzük.
3. lépés
A padlizsánkrémet a spagettire halmozzuk és reszelt sajtot szórunk a tetejére. (90 naposok a sajtot mellőzik sajnos.)
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
6 045 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
488 kcal -
Összes Zsír
13,9 g -
Koleszterin
10 mg -
Szénhidrát
76,4 g -
Cukor
3,6 g -
Fehérje
13,7 g