Padlizsánkrémes spagetti

2012-12-06
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 30 perc

A mamám volt az, aki mindig eltett befőttes üvegbe padlizsánkrémet. Amikor csak találkoztam vele, mindig kaptam tőle egy egész hadi ellátmányt, amivel egy háborút is át lehetett volna vészelni. Padlizsánkrém is volt közötte, így hát kipróbáltam, hogy milyen spagettin.

Ezeket szerezd be:

  • 20 dkg Spagetti tészta
  • 1 üveg Padlizsánkrém
  • Chili
  • Petrezselyem

1. lépés

Sós vízben a spagetti tésztát megfőzzük.

2. lépés

A padlizsánkrémet egy edényben felmelegítjük, majd chilivel és apróra vágott petrezselyemmel fűszerezzük.

3. lépés

A padlizsánkrémet a spagettire halmozzuk és reszelt sajtot szórunk a tetejére. (90 naposok a sajtot mellőzik sajnos.)

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

6 045 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Spagetti baconnel és zöldspárgával

  • Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal

  • Vega olasz kagylótészta

  • Cukkinis paradicsomos zöldpestos penne mozzarellával

  • Zöldséges makarónis csirkemell

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    488 kcal
  • Összes Zsír

    13,9 g
  • Koleszterin

    10 mg
  • Szénhidrát

    76,4 g
  • Cukor

    3,6 g
  • Fehérje

    13,7 g