Fokhagymás-krémsajtos töltött csirkemell

2014-03-03
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 25 perc

Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!

Ezeket szerezd be:

  • 4 db csirkemellfilé
  • 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
  • 4 szelet bacon
  • 4 szelet sonka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • A panírozáshoz:
  • finomliszt, tojás, zsemlemorzsa
  • sütéshez olaj

1. Lépés

A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.

2. Lépés

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconből és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal.

3. Lépés

Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

A legjobb kikapcsolódás részemre!

Értékelések

(4.5 / 5)

4.5 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

4 861 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Krumplibundás hússzelet

  • Kovászos uborkás rántott karaj

  • Borzas hús kapros túróval

  • Pikáns bundában sült csirkecsíkok

  • Szidi néni kedvence

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    582 kcal
  • Zsír

    39.3g
  • Szénhidrát

    17.9g
  • Fehérje

    38.3g
  • Koleszterin

    229mg
  • Cukor

    0.9g