Fokhagymás-krémsajtos töltött csirkemell
2014-03-03- Típus: Bundás húsok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 25 perc
Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!
Ezeket szerezd be:
- 4 db csirkemellfilé
- 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
- 4 szelet bacon
- 4 szelet sonka
- 4 gerezd fokhagyma
- só, bors
- A panírozáshoz:
- finomliszt, tojás, zsemlemorzsa
- sütéshez olaj
1. Lépés
A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.
2. Lépés
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconből és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal.
3. Lépés
Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Értékelések
(4.5 / 5)
4 személy értékelt
4 861 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
582 kcal -
Zsír
39.3g -
Szénhidrát
17.9g -
Fehérje
38.3g -
Koleszterin
229mg -
Cukor
0.9g