Szakács: Kautz József

Mottóm
A legjobb kikapcsolódás részemre!
Magamról
A nevem Kautz József. Budapesten élek.Nagyon szeretek sütni-főzni! Kikapcsol és megnyugtat. Kimondottan húsevő vagyok de egyre jobban kedvelem a zöldséges ételeket is. A kedvencem akkor is a rántott csirke marad! :)Receptjeim és cikkeim: Kautz József
Kacsanyak leves
A piacon láttam meg a pecsenyekacsa nyakakat. Isteni finom leves lett belőle.
TovábbSnidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával
Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.
TovábbEpres-banános torta
A 28. házassági évfordulónkra sütöttem, a feleségem nagyon örült ennek a finom gyümölcsös tortának.
TovábbOldalas tepsiben sütve
Egyszerűen megunhatatlan. Hidegen és melegen is nagyon finom. Az oldalast sózzuk, grillfűszerrel bedörzsöljük, és a hűtőbe tesszük, egy órára.
TovábbSajtos sonkás göngyölt csirkemell sajtmártással
Ezt a receptet egy születésnapra készítettem. Az volt a kérés, hogy csirke legyen, töltött és ne legyen száraz. Hát ez ...
TovábbRakott káposzta pulykahússal
A megszokott rakott káposztát pulykahússal tettem egészségesebbé.
TovábbRészeges csirkecomb
A megszokott sült csirkecombnak nagyon finom zamatot ad a bor. A hús ízletes és porhanyós lesz.
TovábbKolbászos rakott krumpli
Egy jól bevált régi kedvenc. Nyugodtan adhatunk hozzá más zöldségeket is.
Tovább