Fahéjas palacsinta mogyoróvajjal, banánnal és eperrel
2016-02-04- Típus: Palacsinta
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 15 perc
Egy gluténmentes reggeli nem csak diétázóknak!
Ezeket szerezd be:
- 75g gluténmentes liszt
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 1 közepes tojás
- 225 ml félzsíros tej
- 1 tk olaj
- 2 evőkanál mogyoróvaj
- 1 banán
- 140g eper
1. lépés
Tegyük a lisztet egy nagy keverőtálba a fahéjjal. Adjuk hozzá a tojást, olajat és a tejet, és habverővel keverjük simára.
2. lépés
Ezután a szokásos módon süssük ki a vékony palacsintákat. Az összes palacsinta megsütése után nincs más dolgunk, mint megkenni a mogyoróvajjal és mindenféle finomsággal megtölteni.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
3 592 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
376 kcal -
Zsír
16g -
Fehérje
14g -
Szénhidrát
46g -
Cukor
17g -
Só
0.3g