Brownie rummal és mogyoróval
2013-06-26- Hány főre: 6-8
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 50 perc
- Elkészítés: 1:10 p
Olyan régen készítettem browniet, hogy ideje volt kipróbálnom egy új receptet.
Ezeket szerezd be:
- 200g étcsokoládé
- 200g vaj
- 6 tojás
- 225g barna cukor
- 100g liszt
- 200g mogyoró
- 2 evőkanál rum
1. Lépés
Törjük a csokoládét kis darabokra, tegyük serpenyőbe, adjuk hozzá a vajat, keverjük, majd olvasszuk meg. Vegyük le a tűrzről és hagyjuk kihűlni.
2. Lépés
A tojást verjük fel a cukorral, majd szitáljuk hozzá a lisztet és a lehűlt csokoládét. Keverjük hozzá a durvára vágott mogyorót és a rumot. Öntsük a tésztát egy kivajazott, sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe, majd süssük 50 percig 170°C-on.
Bon Appetite!
Értékelések
(4 / 5)
4 személy értékelt
4 386 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
678 kcal -
Zsír
46.3g -
Szénhidrát
56.4g -
Fehérje
11.3g