Banános-narancsos puding csokival és mogyoróval

2014-07-18
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 20 perc

Egy finom desszertet? Banános-narancsos puding csokival és mogyoróval, valamint egy kis brandyvel nyakon öntve.

Ezeket szerezd be:

  • 1 tasak vanília ízű pudingpor
  • 0.5 liter tej
  • 0.5 db banán
  • 0.5 db narancs
  • 4 kocka étcsokoládé
  • 1 evőkanál mogyoró
  • 1-2 evőkanál brandy

1. Lépés

A pudingot a tasak utasítása szerint megfőzöm.

2. Lépés

Közben felszeletelem a banánt, s a narancsot. Néhány darabot félreteszek, a többit feldarabolom.

3. Lépés

Amikor a puding kihűlt, beleteszem a feldarabolt gyümölcsöket, mogyorót, poharakba öntöm.

4. Lépés

Ráteszem a szeletelt gyümölcsöket, a csokoládét, locsolok rá brandyt, s beteszem a hűtőbe.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

3 374 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Vaníliás-fahéjas chia puding

  • Vaníliapuding sárgabarackkal

  • Kókuszos-csokoládés quinoa puding

  • Házi vaníliás puding eperrel

  • Házi csokoládé puding

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    370 kcal
  • Zsír

    13,2 g
  • Koleszterin

    29 mg
  • Szénhidrát

    45,4 g
  • Cukor

    34,3 g
  • Fehérje

    12,9 g