Babos káposzta paradicsommal
2012-09-10- Típus: Babos egytálételek, Káposztasaláta receptek, Keményítő nap
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 30 perc
A káposzta nem csak magában, hanem babbal és paradicsommal is finom. Próbáljátok ki! Vigyázat! Puffadás veszély fennállhat! ;)
Ezeket szerezd be:
- 2 db Paradicsom
- 20 dkg gyalult Káposzta
- 10 dkg konzerves vörös és fehér Bab
- 1 db Vöröshagyma
- Metélőhagyma
- Kömény
- Olaj
- Só
1. lépés
A hagymát felszeleteljük és olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a legyalult káposztát, majd megfűszerezzük sóval, köménnyel és apróra vágott metélőhagymával.
2. lépés
Ha az első lépés kész, akkor a paradicsomokat kockákra vágjuk és a konzerves babbal együtt a már megpárolt káposztához keverjük. Utólag nyugodtan fűszerezzünk.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
5 655 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
353 kcal -
Összes Zsír
14,8 g -
Koleszterin
0 mg -
Szénhidrát
44,5 g -
Cukor
8,3 g -
Fehérje
14,6 g