Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel
2013-12-06- Típus: Disznótoros receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 45 perc
A sült kolbász az, amit az év bármelyik szakában szívesen elfogyasztok. Vettem hozzá szalonnát és friss, finom zöldségekkel tálaltam.
Ezeket szerezd be:
- 2 db sütnivaló kolbász
- 1 szelet füstölt szalonna
- 5 db krumpli
- kacsazsír
- 2 db paradicsom
- 1 db csípős hegyes paprika
- 5 db csiperkegomba
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
1. Lépés
A krumplit megfőzöm, megpucolom.
2. Lépés
Egy serpenyőbe teszek zsírt, a krumplit beleszeletelem. A kolbászokat ráteszem, megszurkálom. A paradicsomot, paprikát félbevágom, a gombáknak levágom a törzsét, belehelyezem a serpenyőbe. A szalonnát bevagdalom, a krumplikra helyezem, fűszerezem.
3. Lépés
Megsütöm, tálalom.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 576 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
1198 kcal -
Zsír
70,6 g -
Koleszterin
187 mg -
Szénhidrát
82,3 g -
Cukor
7,1 g -
Fehérje
58,8 g