Választott hozzávaló: Cukor

Sárgadinnyés áfonyasaláta vodkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Csodás kombináció: édes és fanyar. Jól lehűtve igazi nyári csemege.

Tovább

Zabpelyhes muffin reggelire

Értékelés: (5 / 5)

Ideális reggeli, ami biztosítja a szükséges energiát, hogy mindenkinek jól induljon a nap. Mindenkinek ajánlani tudom! A sütőt 200°C-ra előmelegítjük, ...

Tovább

Csokoládés kuglóf ricottakrémmel

Értékelés: (5 / 5)

Egy finom csokoládés kuglóffal bármilyen megvendégelésre készülhetünk.

Tovább

Diétás almás kuglóf

Értékelés: (4.8 / 5)

Az ősz beköszöntével nem csak a finom almák, szőlők, szilvák időszaka köszönt be, hanem szerintem a kuglófoké is. Ilyenkor sokkal ...

Tovább

Diétás szilvás lepény

Értékelés: (5 / 5)

Imádom ősszel a szilvát, és isteni finomakat kaptam a piacon, így máris kipróbáltam egyik régi receptemet, egy kicsit diétás formában. ...

Tovább

Szilvás-almás cobbler

Értékelés: (5 / 5)

Ez a klasszikus és mégis egyszerű bárkiből kihozza a mesterszakácsot. :) Csak győzzük fogadni a gratulációkat.

Tovább

Citromtorta gluténérzékenyeknek

Értékelés: (5 / 5)

Most egy citromtortát próbáltam ki, amit gluténérzékenyek is fogyaszthatnak. A piskóta készítése: 5 tojásfehérjét felverünk 10 kanál hideg vízzel, 10 ...

Tovább

Szilvalekvárral és mákkal töltött pite

Értékelés: (5 / 5)

Egy könnyű pite recepttel bármikor meglephetjük a családot.

Tovább

Málnasorbet tejszínhabbal

Értékelés: (5 / 5)

Megérett a málna, ezért ideje csinálni valami finomat belőle.

Tovább

Tiramisu lisztérzékenyek számára

Értékelés: (5 / 5)

Ha valaki lisztérzékeny, akkor sem kell lemondani a finomságokról. Piskóta elkészítése: az 5 tojást szétválasztjuk, és a fehérjét 10 kanál ...

Tovább

Zöldséges spárgaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lassan vége a spárgaszezonnak. Ezért, mivel szeretem a spárgát, még egy finom spárgalevest akartam készíteni. Végül egy olasz ízvilágú levest ...

Tovább

Csokoládés szuflé

Értékelés: (5 / 5)

Egy jól bevált szuflé receptet bármikor előkaphatunk, ha nincs más ötletünk, vagy csak kevés hozzávalóval rendelkezünk.

Tovább