Választott hozzávaló: Chilipaprika
Vörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbVörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal
Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...
TovábbBerlini sertéscsülök
Azaz Berliner Eisbein. Hogy mi is ez? Barna sörben sült csülök, savanyított párolt káposztával, zöldborsós pürével és petrezselymes sós krumplival. ...
TovábbErdélyi tárkonyos-medvehagymás zöldségleves
Az étel előzménye, hogy kb. 75 dkg-os csülköt főztem, több, mint 2 órán keresztül lassú tűzön. Felhasználtam még a főtt ...
TovábbFőtt füstölt csülök
A szándékom az volt, hogy nem főtt csülökként fogyasztom el, hanem megsütöm. A levet pedig egy leveshez használom fel. A ...
TovábbChilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe
Egy egyszerű, de finom tavaszi étel. Érdemes kipróbálni.
TovábbFusilli gombapörkölttel és kolbásszal
Olaszos ízhatású tésztás ételre vágytam. Ezt sikerült összehozni.
TovábbCukkinis lecsó kolbásszal és tojással
Egyik kedvenc lecsóm a saját termelésű chilivel. Piacon is beszerezhető néha, de csak az tegye bele, aki valóban szereti és ...
TovábbVörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással
Sertéscsülök már számtalan bejegyzésemben szerepelt. Ez most egy újdonság. Remélem ez is ízleni fog, ha kipróbáljátok.
Tovább