Waldorf saláta
2012-04-02- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Ezeket szerezd be:
- 1/2 csésze apróra vágott, enyhén pirított dió
- 1/2 csésze zeller, vékonyra szeletelve
- 1/2 csésze mag nélküli szőlő (piros)
- 1 édes alma
- 3 evőkanál majonéz
- 1 evőkanál friss citromlé
- vegyes saláta
Elkészítés
Egy közepes méretű tálban habverővel keverjük össze a majonézt (vagy joghurtot) és a citromlevet. Adjunk hozzá 1/2 teáskanál sót, 1/4 teáskanál frissen őrölt borsot. Keverjük össze a meghámozott és kis szeletekre vágott almát, az egész szőlőt, a zellert, és a diót.
Finoman szórjuk bele a vegyes salátát pár forgásban keverjük össze.
Ízesítésként tehetünk bele kockákra vágott gépsonkát.
Sült húsokhoz, halakhoz egyaránt fogyasztható.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 582 megtekintés