Színes zöldséges saláta

2015-06-05
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 10 perc

Húsok mellé vagy önálló fogásként is fogyasztható finom saláta.

Ezeket szerezd be:

  • 50 deka burgonya
  • 2 db újhagyma
  • 3 db retek
  • 1 nagyobb alma
  • 10 deka gépsonka
  • 10 deka sajt
  • 20 deka kígyóuborka
  • 3-4 kanál balzsamecet
  • só, bors
  • napraforgómag vagy fenyőmag

1. Lépés

A burgonyát megmosom, megpucolom és apró kis kockákra vágom. Sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt leszűröm.

2. Lépés

A többi hozzávalókat is kis kockákra vágom, aztán összekeverem az összes zöldséget és hozzáöntöm a balzsamecetet, majd az egészet megszórom pörkölt, sózott napraforgómaggal.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

4 718 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Balzsamecetes vegyes saláta

  • Mediterrán saláta tojással

  • Mediterrán saláta bruschetta-val

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    272 kcal
  • Zsír

    10.8g
  • Szénhidrát

    31.2g
  • Fehérje

    13.4g
  • Koleszterin

    41mg
  • Cukor

    8.2g