Választott hozzávaló: Újhagyma
Shakshouka recept
Imádom a lecsó minden fajtáját. Most egy közel-keleti lecsót készítettem. Ez ismert és kedvelt az araboknál és a zsidóknál egyaránt. ...
TovábbLecsó sajtos virslivel és krumplival
A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.
TovábbSzardíniás-tojásos saláta mozzarellával
Bármikor finom tud lenni ez a mediterrán saláta. Finom és nem kell órákig főzni.
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbPenne baconnal, spenóttal és mozzarellával
Bár nem vagyok nagy spenót rajongó, párolva szívesen megeszem. Most egy tésztás ételt készítettem, sok fokhagymával.
TovábbZöldséges spárgaleves
Lassan vége a spárgaszezonnak. Ezért, mivel szeretem a spárgát, még egy finom spárgalevest akartam készíteni. Végül egy olasz ízvilágú levest ...
TovábbVörösboros tarhonyaleves baconnel és kolbásszal
Most egy különösen gazdag változatát készítettem el a tarhonyalevesnek, mely nem csak finom, de laktató is.
TovábbZöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal
Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...
TovábbSpagetti baconnel és zöldspárgával
A spárga már elérhető áron kapható. Egy olaszos tésztát készítettem.
Tovább