Tészta olívás pestóval

2013-01-09
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Ismét pestos tésztát készítettem, amibe már finom gombát is tettem. Könnyen és gyorsan tudjuk elkészíteni. Megőrülök érte! :)

Ezeket szerezd be:

  • 20 dkg Penne tészta
  • 1 db kis üveges Gomba
  • 1 üveg olívás Pesto szósz
  • 1 evőkanál Olívaolaj

1. lépés

A tésztát sós vízben megfőzzük. A szeletelt gombát olajon enyhén megpirítjuk.

2. lépés

A megpirított gombát és a pesto szószt a főtt tésztára öntjük, jól összekeverjük és azonnal fogyasztjuk.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

6 931 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Baconös-fokhagymás fusilli medvehagymás pestoval

  • Szalonnás-sonkás zöld pestos penne

  • Sonkás ravioli zöld pestóval és parmezánnal

  • Bolognai zabkorpa palacsintából

  • Olívabogyós spagettisaláta

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    691 kcal
  • Összes Zsír

    41 g
  • Koleszterin

    91 mg
  • Szénhidrát

    62 g
  • Cukor

    6,1 g
  • Fehérje

    20,9 g