Kecskesajttal töltött sonkatekercs
2012-07-20- Típus: Fehérje nap, Sonka tekercsek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 25 perc
Ki evett már kecskesajtot? Nálunk van a piacon egy nénike, aki kecskesajtot és házi tejet árul. Ha tehetjük, akkor tőle vesszük.
Ezeket szerezd be:
- 25 dkg natúr Kecskesajt
- 8 vékony szelet Sonka
- Fél csokor Kapor
1. lépés
Kezdésnek a kaprot megmossuk, a leveleit eltüntetjük a száráról és felosztjuk annyi “adagra” ahogyan mi szeretnénk. Én ezt mennyiséget négy részre osztom el.
2. lépés
A kecskesajtot úgy kell felvágnunk, hogy két szelet sajt közé egy rész kaprot teszünk, majd a sonkába beletekerjük. Fogpiszkálóval esetleg erősíthetünk rajta, ha szét akarna jönni a végén.
3. lépés
Ha kész a mű, akkor bevágjuk a sütőbe 200 °C-ra, és addig hagyjuk bent, amíg a sajt el nem kezd megolvadni és kifolyni a sonkából. Köretként párolt zöldséget vagy salátát ajánlok.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 695 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
754 kcal -
Összes Zsír
54,2 g -
Koleszterin
195 mg -
Szénhidrát
8,4 g -
Cukor
2,7 g -
Fehérje
57,2 g