Paprikás tengeri hal

2013-09-30
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 45 perc

A fagyóban volt egy kis maradék fagyasztott tengeri hal, illetve pár szem paprika. Nosza, készítettem belőle valami ehetőt.

Ezeket szerezd be:

  • 800 g Tengerihal-filé
  • 2 db Vöröshagyma
  • 4-5 db Paprika
  • Bors
  • Olaj

1. lépés

A vöröshagymát felszeleteljük, a paprikát csíkokra vágjuk, majd olajon megfonnyasztjuk.

2. lépés

Hozzáadjuk a szintén vékony csíkokra vágott halfilét, sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük, majd kevergetés mellett készre sütjük.

Tipp: Köretként rizst ajánlok.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 571 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sült lazacfilé mángold ágyon csiperkegombával

  • Fokhagymás garnélarák

  • Bolognai zabkorpa palacsintából

  • Brokkolis garnélarák

  • Fehérboros garnélarák

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    327 kcal
  • Összes Zsír

    21,8 g
  • Koleszterin

    62 mg
  • Szénhidrát

    14,3 g
  • Cukor

    6,8 g
  • Fehérje

    21,1 g