Tonhallal töltött paprika sajttal
2013-10-04- Típus: Fehérje nap, Karcsúsító ételek, Paprika töltve receptek, Tonhal receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 35 perc
A konzerves tonhal már a spejzban állt egy ideje, így már valamit csinálnom kellett vele.
Ezeket szerezd be:
- 650 g Tonhalkonzerv
- 8 db nagyobb Paprika (kaliforniait ajánlom)
- 200 g mexikói zöldségmix
- 100 g sajt
- Só
- Bors
- Olaj
- 4-5 szál Újhagyma
1. lépés
A paprikákat hosszában kettévágjuk, majd eltávolítjuk a magházát. A mexikói zöldségmixet vízben puhára főzzük vagy csak szimplán mikróba betesszük pár percre. Az újhagymát apróra vágjuk.
2. lépés
A tonhalat, zöldségmixet és az újhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A félbevágott paprikákat megtöltjük a tonhalas töltelékkel, sajtot reszelünk a tetejére, majd olajjal kikent tepsire helyezzük és készre sütjük. (Akkor lesz igazán jó, ha a sajt szépen ráolvadt és aranysárga lett)
Értékelések
(5 / 5)
4 személy értékelt
5 032 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
620 kcal -
Összes Zsír
35,8 g -
Koleszterin
77 mg -
Szénhidrát
19,4 g -
Cukor
11,3 g -
Fehérje
52,4 g