Hideg őszibarack leves
2012-09-09- Típus: Gyümölcslevesek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 35 perc
Még az utolsó hajrában készítsünk egy finom őszibarack levest, hiszen imádjuk.
Ezeket szerezd be:
- 1 pohár joghurt
- 1 evőkanál liszt
- 6-8 nagy őszibarack
- 3 evőkanál cukor
- 1/2 teáskanál fahéj
- 4-5 szem szegfűszeg
- 1 citrom leve és héja
1. lépés
A hozzávalókat (a liszt és a joghurt kivételével) egy lábasba tesszük majd felengedjük annyi vízzel, hogy pont ellepje a güymölcsöket. Forraljuk fel.
2. lépés
A joghurtban elkeverjük a lisztet, majd mikor enyhén forr a leves, hozzáadjuk és újból forraljuk. Akkor kész is.Várjuk meg míg kihűl majd utána tegyük hűtőbe és legalább hűtsük 4 órát.
Értékelések
(0 / 5)
0 személy értékelt
4 527 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
180 kcal -
Zsír
0,7 g -
Szénhidrát
37,9 g -
Fehérje
5,8 g