Almás sonkás saláta

2014-01-27
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 1 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Nagyon finom fogyókúrás étel, pirítóssal vacsorára kiváló.

Ezeket szerezd be:

  • 3 darab piros alma
  • 1 fej saláta
  • 15 deka gépsonka
  • 10 deka bármilyen sajt
  • 3 deci joghurt
  • citromlé
  • őrőlt fahéj

1. Lépés

Egy tálat lerakunk lecsepegtetett salátalevelekkel. A maradék salátát apróra összetépem.
A megmosott almát héjastul kis darabokra vágom, megszórjuk a salátát. A gépsonkát, sajtot felkockázom, összekeverem az almával, citromlével lelocsolom.

2. Lépés

A joghurtot összekeverem egy csipet fahéjjal és a salátára öntöm. Vacsorára kiváló pirított barnakenyérrel

 

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , , , , ,

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(4.2 / 5)

4.2 5 6
Értékeld a receptet!

6 személy értékelt

3 871 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Majonézes zellersaláta

  • Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

  • Céklás sóskasaláta sajttal

  • Mediterrán saláta tojással, baby rákollóval

  • Jégsaláta sajttal és sült szalonnával

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    261 kcal
  • Zsír

    11.9g
  • Szénhidrát

    25.1g
  • Fehérje

    14.4g
  • Koleszterin

    49mg
  • Cukor

    17.4g