Választott hozzávaló: Paprikakrém

Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.

Tovább

Tejfölös rakott kelkáposzta a sütőből

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a rakott ételeket, finomak, s viszonylag egyszerű az elkészítésük. A munka zömét a sütő végzi.

Tovább

Halászlé pontyból és harcsából

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.

Tovább

Tejfölös babgulyás sült sertésoldalassal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a gulyás minden fajtáját, bár bográcsban főzve az igazi, azért így is ehető volt ez a babgulyás.

Tovább

Vörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...

Tovább

Halászlé tésztával és csípős paprikával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Imádom a halászlét, azok közé tartozom, akik nem csak Karácsonykor eszik ezt a finom halas ételt.

Tovább

Vörösboros hamis gulyásleves tarhonyával

Fogás:
Értékelés: (4.7 / 5)

Gondoltam, ezúttal nem egy hagyományos gulyáslevest főzök. Bár lehet, hogy többen azt mondják

Tovább

Fűszeres vajkrém

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Magyaros vajkrém? Kóstoltátok már? Nekem a kedvencem. Nos, ha nem is teljesen olyat, de készítettem egy hasonló finom változatot.

Tovább