Választott hozzávaló: Fehér bors
Tejszínes kagyló tésztával
Amikor éveken keresztül az Adrián nyaraltunk, csaknem mindennap szedtem fekete kagylót. Ott szerettem meg ezt a finomságot.
TovábbHúsos ravioli medvehagymás paradicsomszósszal
Kedvenc olasz ételem, hússal, medvehagymával, bazsalikommal, paradicsomszósszal nyakon öntve.
TovábbBaconba tekert spárga újkrumplival
A spárgaszezon is véges, ezért ki kell még élvezni ezt a finomságot.
TovábbSajtos sonkás göngyölt csirkemell sajtmártással
Ezt a receptet egy születésnapra készítettem. Az volt a kérés, hogy csirke legyen, töltött és ne legyen száraz. Hát ez ...
TovábbSpárga baconnel és kaprigyümölcsös sajtszósszal
A spárgát sonka- és baconköntösben petrezselymes újkrumplival egybesütöttem és fehérboros kaprigyümölcsös sajtszósszal tálaltam.
TovábbPangasius zöldségekkel és kapormártással
A pangasius-halfilét zöldségekkel grilleztem és kapros mártással tálaltam.
TovábbTejszínes-gombás sajtos tortellini
Imádom az olasz konyhát, egyszerűen megunhatatlan. A sajtos tortellinit most tejszínnel
TovábbGombás tortellini fehérboros heringfilével
Tortellinit készítettem gombával, fehérborral, tejszínnel, tormás heringfilével és medvehagymával. Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel.
TovábbBaconba tekert spárga krumplival és gombával
Hogy milyen is ez? Baconba tekert spárga krumplival, gombával, paradicsommal, mángoldos-medvehagymás szósszal.
TovábbFehérboros, kapros zúza
Mérai Kata színművésznő mesélt erről a receptről, ami nagyon megtetszett, így elkészítettem.
TovábbSült spárga sonkával medvehagymás ágyon
A sült spárgát sonkával, sajttal, krumplival és mángolddal tálaltam, medvehagymás ágyon. A krumplit héjában félig megfőzöm, megpucolom. Egy serpenyő aljára ...
TovábbSonkás lazacszelet
Ezt a receptet egy régebbi szakácskönyvben leltem meg. Pikáns ízek, üres tányér.
Tovább