Választott hozzávaló: Csülök
Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbBerlini sertéscsülök
Azaz Berliner Eisbein. Hogy mi is ez? Barna sörben sült csülök, savanyított párolt káposztával, zöldborsós pürével és petrezselymes sós krumplival. ...
TovábbFőtt füstölt csülök
A szándékom az volt, hogy nem főtt csülökként fogyasztom el, hanem megsütöm. A levet pedig egy leveshez használom fel. A ...
TovábbVörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással
Sertéscsülök már számtalan bejegyzésemben szerepelt. Ez most egy újdonság. Remélem ez is ízleni fog, ha kipróbáljátok.
TovábbÚjévi kocsonya
Mai ebédem: kocsonya. Ez igazándiból újévre készült, de annyi volt az étel, hogy csak most került rá a sor.
TovábbPezsgős-chilis újévi töltött káposzta csülökkel
Bár én a töltött káposztát az év bármely napján megeszem, Karácsony és Újév nem múlhat el nélküle.
TovábbÚjévi vörösboros lencseleves
Újévkor kötelező lencsét enni, hacsak nem akarunk szegények lenni egész évben.
TovábbFőtt csülök mustárral
Vettem szép nagy csülköket, amit később megfőztem. Annyira finom volt az illata, hogy mustárral, majonézes tormával és jó nagy fehér ...
TovábbSörös füstölt csülök Pékné módra
Ez aztán a finom étel, meg is nyaltam mind a 10 ujjamat utána! Sörrel bitang jó lett! :)
TovábbVörösboros csülökpörkölt
Maradt még a hűtőben egy darab főtt csontos csülköm. Gondoltam készítek belőle egy pörköltet. Aki már ismer engem, az tudja, ...
TovábbSertés kocsonya
Ez az ötlet disznóvágások után jött. Kérték az ismerősök, főzzek kocsonyát. Életem első kocsonyája volt. Azóta mindig csinálok szilveszter körül.
TovábbTejfölös lencsefőzelék csülökkel
Milyen finom is tud lenni egy jó lencsefőzelék! Nagyon szeretem. Jó nagy csülökkel készítettem el.
Tovább