Tengerihal-filé mangóval
2013-11-04- Típus: Különleges hal receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 30 perc
Egy meglehetősen pikáns, extra receptet hoztam, ami nagyon finom, egyszer legalább el kell készíteni.
Ezeket szerezd be:
- 800 g Tengerihal-filé
- 1-2 db Mangó
- 1 kávéskanál őrölt Mustármag
- 1 kávéskanál Szezámmag
- 1 kávéskanál Vaníliamag
- Fél kávéskanál őrölt Csillagánizs
- 1 kávéskanál Pirospaprika
- Olaj
- Só
1. lépés
A tengerihal-filét sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Ezután olajon elkezdjük kicsit megpirítani.
2. lépés
Amíg pirul, addig mustármaggal, pirospaprikával, szezámmaggal, ánizzsal és vaníliával fűszerezzük, végül meglocsoljuk a mangónak a levével.
TIPP: Tálalásnál mangószeletekkel díszítsük.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 825 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
326 kcal -
Összes Zsír
23,1 g -
Koleszterin
62 mg -
Szénhidrát
13,4 g -
Cukor
9,8 g -
Fehérje
20,3 g