Tengerihal-filé mangóval

2013-11-04
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Egy meglehetősen pikáns, extra receptet hoztam, ami nagyon finom, egyszer legalább el kell készíteni.

Ezeket szerezd be:

  • 800 g Tengerihal-filé
  • 1-2 db Mangó
  • 1 kávéskanál őrölt Mustármag
  • 1 kávéskanál Szezámmag
  • 1 kávéskanál Vaníliamag
  • Fél kávéskanál őrölt Csillagánizs
  • 1 kávéskanál Pirospaprika
  • Olaj

1. lépés

A tengerihal-filét sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Ezután olajon elkezdjük kicsit megpirítani.

2. lépés

Amíg pirul, addig mustármaggal, pirospaprikával, szezámmaggal, ánizzsal és vaníliával fűszerezzük, végül meglocsoljuk a mangónak a levével.

TIPP: Tálalásnál mangószeletekkel díszítsük.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 725 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Spárgás rántott nyelvhal

  • Tengerihal-filé mediterrán módra

  • Tengeri hal fokhagymás zöldmártásban

  • Lecsós tengerihal-filé tojással

  • Paprikás tengeri hal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    326 kcal
  • Összes Zsír

    23,1 g
  • Koleszterin

    62 mg
  • Szénhidrát

    13,4 g
  • Cukor

    9,8 g
  • Fehérje

    20,3 g