Medvehagymás sajtos spagetti
2013-11-07- Típus: Sajtos tészták
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 1
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 35 perc
Spagettire voltam éhes, de nem akármire! Baconös, medvehagymás, sajtos spagettit készítettem, amit dióval szórtam meg.
Ezeket szerezd be:
- 1/4 zacskó Spagetti tészta
- 2 levél medvehagyma
- bacon
- petrezselyem
- sajt
- olívaolaj
- főzőtejszín
- só
- őrölt fekete bors
- dió
1. lépés
A tésztát felteszem főni. A bacont, medvehagymát, petrezselymet aprítom. A sajtot lereszelem. A diót megpirítom egy serpenyőben, félreteszem.
2. lépés
A serpenyőben kevés olajon megsütöm a bacont, rádobom a medvehagymát és a bacont, locsolok rá tejszínt, fűszerezem, ráteszem a tésztát, rászórom a sajtot, összekeverem, kis ideig még a tűzhelyen hagyom, majd tálalok.
3. lépés
Egy tányérra szedek a tésztából, díszítem petrezselyemlevéllel, s rászórom a diót.
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
2 997 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
1023 kcal -
Összes Zsír
56,6 g -
Koleszterin
211 mg -
Szénhidrát
78,8 g -
Cukor
2,2 g -
Fehérje
50,4 g