Lazacsaláta paradicsommal, lilahagymával, mozarellával
2013-06-25- Hány főre: 1-2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Kánikulára való étel, ha nincs kedvünk főzni.
Ezeket szerezd be:
- füstölt lazac
- 4 db paradicsom
- 1 lilahagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 tasak Mozarella
- petrezselyem
- citrom
- só, bors
- citromlé
- olívaolaj
- olívabogyó
1. lépés
A paradicsomot, a lilahagymát és a Mozarellát felszeletelem. Egy citrom karikát félig bevágok és megformázom. Egy tányérra rendezem, középre a lazacot. A fokhagymát apróra vágom, rászórom a salátára. Meglocsolom citromlével, olívaolajjal, majd fűszerezem.
2. lépés
Teszek rá petrezselyem leveleket, s olíva bogyókat. A lazacra teszek egy citrom szeletet dekorációként. Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, majd vajas pirítóssal fogyasztom.
Értékelések
(4 / 5)
2 személy értékelt
3 098 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
577 kcal -
Zsir
34.4g -
Szénhidrát
25.3g -
Fehérje
44.1g