Grog brandyvel
2014-10-08- Típus: Alkoholos italok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 1
- Előkészítés: 8 perc
- Főzési/Sütési idő: 2 perc
- Elkészítés: 10 perc
A klasszikus grog a matrózok italából, rumból készül. De készíthetjük brandyből is.
Ezeket szerezd be:
- 1 evőkanál méz
- 0.5 dl brandy
- 2-3 db alma (szárított)
- reszelt citromhéj (ízlés szerint)
- őrölt szegfűszeg (ízlés szerint)
- őrölt fahéj (ízlés szerint)
1. Lépés
Egy pohárba teszünk egy kanál mézet, öntünk rá egy kis forralt vizet. Összekeverjük.
2. Lépés
Teszünk bele 2-3 darab aszalt almát, felöntjük brandyvel, szórunk rá őrölt citromhéjat, szegfűszeget, s fahéjat.
3. Lépés
Díszítjük egy fahéjrúddal.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 402 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
336 kcal -
Zsír
0,2 g -
Koleszterin
0 mg -
Szénhidrát
60 g -
Cukor
48,3 g -
Fehérje
0,2 g