Grépfrútsaláta recept
2012-04-30- Típus: Gyümölcsnap, Gyümölcssaláták, Saláta
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Egy kis nyári saláta, ha a nehéz ételeket nem fogadja be gyomrunk.
Ezeket szerezd be:
- 2 nagy grépfrút
- 1 nagy fürt szőlő
- 1 csomag aszalt datolya
- 4-5 szem kivi
- 1 citrom leve
- 1 natúr joghurt
- pár csepp édesítőszer
Recept elkészítése
1. A grépfrútot félbevágjuk és egy kanál segítségével kiszedjük a belsejét, majd kockákra vágjuk a nagyobb darabokat.
2. A datolyát megmossuk és előveszünk egy nagy tálat és összekeverjük a többi megtisztított és összevágott gyümölccsel. Végül ráöntjük a joghurtot, belekeverjük a citromlevet. Ízesítsük édesítőszerrel.
Tálalás előtt hűtsük legalább fél órát.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 100 megtekintés