Fokhagymás krémsajtos csirkemell
2015-02-13- Típus: Töltött húsok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 30 perc
Ünnepi vagy vasárnapi ebédnek kiváló választás.
Ezeket szerezd be:
- 1 kiló filézett csirkemell
- 1 doboz krémsajt
- sült csirke fűszerkeverék
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 6-8 szelet sonka
- A panírozáshoz:
- 2 tojás
- 10 deka liszt
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
1. Lépés
A húsokat szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom. Sózom és tetszőlegesen fűszerezem. A hússzteletekre teszem először a sonkaszeletet, erre a fokhagymával összekevert sajtkrémet.
2. Lépés
Felhajtom és hústűvel összetűzöm. A húsokat lisztbe, tojásba, végül morzsába forgatom, aztán forró olajban kisütöm.
Sült burgonyával és vegyes párolt zöldséggel tálalom.
Értékelések
(3 / 5)
3 személy értékelt
5 446 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
892 kcal -
Zsír
43.6g -
Szénhidrát
28.1g -
Fehérje
91.8g -
Koleszterin
391mg -
Cukor
0.8g