Fokhagymás krémsajtos csirkemell

2015-02-13
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Ünnepi vagy vasárnapi ebédnek kiváló választás.

Ezeket szerezd be:

  • 1 kiló filézett csirkemell
  • 1 doboz krémsajt
  • sült csirke fűszerkeverék
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • 6-8 szelet sonka
  • A panírozáshoz:
  • 2 tojás
  • 10 deka liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

1. Lépés

A húsokat szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom. Sózom és tetszőlegesen fűszerezem. A hússzteletekre teszem először a sonkaszeletet, erre a fokhagymával összekevert sajtkrémet.

2. Lépés

Felhajtom és hústűvel összetűzöm. A húsokat lisztbe, tojásba, végül morzsába forgatom, aztán forró olajban kisütöm.
Sült burgonyával és vegyes párolt zöldséggel tálalom.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(3 / 5)

3 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

5 446 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

  • Töltött csirkecombok

  • Gombás, baconos töltött csirkecombok

  • Zsebes karaj

  • Füstölt sajtos, kolbászos töltött csirkemell

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    892 kcal
  • Zsír

    43.6g
  • Szénhidrát

    28.1g
  • Fehérje

    91.8g
  • Koleszterin

    391mg
  • Cukor

    0.8g