Eprek eperlikőrben tejszínhabbal

2015-04-09
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Most, hogy már van saját készítésű eperlikőröm, megleptem magam ezzel az egyszerű finomsággal.

Ezeket szerezd be:

  • 5 szem eper
  • 6 cl eperlikőr
  • habtejszín

1. Lépés

A megmosott eprekről egy kivételével leszedem a leveleket.

2. Lépés

Négy epret beteszek egy pohárba, ráöntöm az eperlikőrt, nyomok rá habtejszínt, s ráhelyezek egy epret levelestül díszítésként.

Fogás: Hozzávalók: , ,

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

1 839 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Toblerone krém

  • Sárgabarackos kuszkuszdesszert

  • Vendégváró csokis pohárkrém

  • Diétás joghurtos reggeli recept

  • Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    192 kcal
  • Zsír

    4,8 g
  • Koleszterin

    17 mg
  • Szénhidrát

    5,1 g
  • Cukor

    3 g
  • Fehérje

    0,7 g