Választott hozzávaló: Marhahúsleves-kocka

Karalábé-krémleves baconnal és garnélarákkal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Tejszínes, fehérboros karalábé-krémlevest készítettem baconnal és garnélarákkal.

Tovább

Töltött paprika vörösboros paradicsomszószban

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Töltött paprikát készítettem bazsalikomos, vörösboros paradicsomszószban, tejföllel.

Tovább

Paradicsomos töltött karalábélevél

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Töltött karalábélevelet készítettem, de nem a hagyományos módon, hanem paradicsomosan. Szerintem simán felveszi a versenyt! :)

Tovább

Fehérboros tavaszi zöldségleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A tavaszi zöldségleves akkor jó, ha minél több zöldség van benne.

Tovább

Fehérboros hagymaleves reszelt sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hagymaleves újhagymával, medvehagymával, fehérborral készítettem el, reszelt sajttal szórtam meg.

Tovább

Spárgás zöldborsófőzelék sült virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgás zöldborsófőzeléket medvehagymával ízesítettem és sült virslit készítettem mellé.

Tovább

Tejszínes karalábélevél-leves sonkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A karalábélevél-levest tejszínnel és sonkával tettem gazdaggá, hogy még finomabb legyen. Azt hiszem sikerült, hiszen minden elfogyott. :)

Tovább