Összes cikk: Sütés-főzés
Éleszd fel a konyhád – süss bátran élesztővel!
A tészta lelke, az élesztő A kelt tészta nagyon régóta része az emberek táplálkozásának, már időszámításunk előtt is sütöttek élesztővel készült kenyeret, jóllehet akkor még nem voltak tisztában azzal, hogy milyen kémiai folyamatok játszódnak le a kelesztés során. Ma már tudjuk, hogy a könnyű, foszlós állagot és az enyhén édeskés...
Tovább15 konyhai katasztrófa – Mit ne csinálj a konyhában
Azt már bizonyára mindenki tudja, hogy a konyhában nem elég, ha tisztában vagyunk az alap lépésekkel, de sokszor sokkal több odafigyelést igényel egy-egy recept elkészítése. Vannak azonban olyanok, akiknek még az igen egyszerű feladatok is nehezen teljesíthetők. Az interneten számos kép kering az ilyen katasztrófákról, most kiemeltük az általunk vélt...
Tovább