Rántott pangasius tésztával
2014-11-13- Típus: Pangasiusreceptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 35 perc
A pangasius minden ellenpropaganda ellenére finom és egészséges. Én kedvelem, és bátran ajánlom mindenkinek!
Ezeket szerezd be:
- 30 dkg pangasius
- 1 db sárgarépa
- 1 db paradicsom
- 1 db tojás
- 1 evőkanál liszt
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
- 0.5 db citrom
- 25 dkg tészta (rigatoni)
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 3 szál petrezselyem
- olaj
1. Lépés
A citromból vágok két szeletet, a petrezselymet aprítom, a paradicsomot szeletelem. A répát csíkokra vágom, felteszem főni, a tésztát úgyszintén.
2. Lépés
A halszeleteket tenyérnyire vágom, sózom, borsozom, facsarok rá citromot, duplán bepanírozom, olajban kisütöm.
3. Lépés
Tálaláskor teszek a tányérra két darab halszeletet, tésztát, répát, paradicsomot, szórok a tésztára aprított petrezselymet, sózom, borsozom, s díszítem citromszelettel és petrezselyemlevéllel.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
2 652 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
633 kcal -
Zsír
15,2 g -
Koleszterin
173 mg -
Szénhidrát
81,1 g -
Cukor
3,8 g -
Fehérje
43,2 g














