Chilis camembert majonézzel és fokhagymával
2015-03-27- Típus: Sült sajt receptek
- Nemzetiség: Francia
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 1
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 5 perc
Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője. Ez egy kiváló vacsora. És még főzni sem kell, gyorsan elkészül. Pezsgővel pedig igazán franciás feeling-et nyújt.
Ezeket szerezd be:
- 90 g Camembert (Chili)
- 1 teáskanál majonéz
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db chilipaprika
- 1 db zsemle
1. Lépés
A sajtot kicsomagolom, csorgatok rá majonézt, szórok rá őrölt fekete borsot, teszek rá fokhagymát és chilit.
2. Lépés
A zsemlét a mikróban 20 mp-ig melegítem.
TIPP: Pezsgőt igyatok hozzá, azzal igazán fantasztikus.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 086 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
437 kcal -
Zsír
26,1 g -
Koleszterin
98 mg -
Szénhidrát
24,4 g -
Cukor
3,2 g -
Fehérje
23,7 g