Vanília pudinggal töltött epres palacsinta
2014-04-23- Típus: Palacsinta
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 40 perc
Feldobhatjuk a palacsintánkat krémekkel, gyümölcsökkel, és már nem is olyan unalmas.
Ezeket szerezd be:
- A palacsinta hozzávalói:
- 30 deka liszt
- 1 egész tojás
- csipet só
- 2 deci tej
- 3 deci szódavíz
- 1 deci étolaj
- Töltelék:
- 1 csg vaníliás pudingpor
- 5 deci tej
- 2 evőkanál cukor
- 15 deka eper
1. Lépés
A palacsinta hozzávalóit csomómentesre kikeverem a langyosított étolajjal együtt, így amikor sütöm a palacsintákat, már nem kell olajozni a sütőt. A palacsintákat kisütöm.
2. Lépés
A pudingot a szokásos eljárással elkészítem.
A palacsintákat a pudinggal megtöltöm, az epret apróra feldarabolom és a pudingra teszem.
Feltekerem a palacsintát és porcukorral meghintem.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
5 310 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
694 kcal -
Zsír
26.2g -
Szénhidrát
103.6g -
Fehérje
11.1g -
Koleszterin
45mg -
Cukor
45.3g