Vanília pudinggal töltött epres palacsinta

2014-04-23
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 40 perc

Feldobhatjuk a palacsintánkat krémekkel, gyümölcsökkel, és már nem is olyan unalmas.

Ezeket szerezd be:

  • A palacsinta hozzávalói:
  • 30 deka liszt
  • 1 egész tojás
  • csipet só
  • 2 deci tej
  • 3 deci szódavíz
  • 1 deci étolaj
  • Töltelék:
  • 1 csg vaníliás pudingpor
  • 5 deci tej
  • 2 evőkanál cukor
  • 15 deka eper

1. Lépés

A palacsinta hozzávalóit csomómentesre kikeverem a langyosított étolajjal együtt, így amikor sütöm a palacsintákat, már nem kell olajozni a sütőt. A palacsintákat kisütöm.

2. Lépés

A pudingot a szokásos eljárással elkészítem.
A palacsintákat a pudinggal megtöltöm, az epret apróra feldarabolom és a pudingra teszem.
Feltekerem a palacsintát és porcukorral meghintem.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

5 310 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Nutellás-mézes palacsinta

  • Ananászos és banános palacsinta

  • Fahéjas palacsinta mogyoróvajjal, banánnal és eperrel

  • Túrós-tejfölös palacsinta mazsolával és narancshéjjal

  • Zabpelyhes palacsinta karamellizált almával

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    694 kcal
  • Zsír

    26.2g
  • Szénhidrát

    103.6g
  • Fehérje

    11.1g
  • Koleszterin

    45mg
  • Cukor

    45.3g