Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás
2014-01-09- Típus: Töltött paradicsomok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 25 perc
Vettem egy doboz tonhalat, majd a paradicsomot és a tojást pikánsan megtöltöttem vele.
Ezeket szerezd be:
- 200 g vegyes saláta
- 4 db paradicsom
- 2 db tojás
- 150 g tonhal
- 1 evőkanál vaj
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 0.5 db citrom
- 1-2 szál petrezselyem
1. Lépés
A tojásokat keményre főzöm.
2. Lépés
A tonhalat összekeverem a a vajjal egy keverőtálban, sózom, borsozom, facsarok rá citromot.
3. Lépés
A paradicsomokat megskalpolom, belsejüket kikanalazom, a keverőtálba teszem. A tojásokat megpucolom, tetejüket levágom, a sárgájukat a keverőtálba teszem.
4. Lépés
Az aprított petrezselyemleveleket a töltelékhez teszem, a vegyes saláta kukorica részét úgyszintén, összekeverem.
5. Lépés
A vegyes salátából teszek egy tányérra, ráhelyezem a paradicsomokat és a tojásokat, megtöltöm őket.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 135 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
299 kcal -
Zsír
16,6 g -
Koleszterin
202 mg -
Szénhidrát
10,5 g -
Cukor
3,9 g -
Fehérje
28,2 g