Sült spárga
2013-04-24- Típus: Grill, Karcsúsító ételek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 40 perc
A jó idő eljövetelével a grillen sütött finom húsok mellé spárgát is készíthetünk, de aki fogyózik, az magában is eheti.
Ezeket szerezd be:
- 600 g zsenge, de vastag Spárga
- 8 gerezd Fokhagyma
- Olaj
- Só
1. lépés
A spárgát megtisztítjuk, majd grillen megsütjük a spárgát.
2. lépés
A fokhagymákat összenyomjuk, majd olajjal és sóval elkeverjük. A sült spárgákat egy tálba helyezzük és a fokhagymás-olajos öntettel leöntjük.
Tipp: A spárgát jó száraz fa parazsán készítsük el, mert úgy különösen ízletes végeredményt kapunk.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
4 066 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
159 kcal -
Összes Zsír
13,8 g -
Koleszterin
0 mg -
Szénhidrát
7,8 g -
Cukor
2,9 g -
Fehérje
3,7 g