Sült citromos pisztráng
2013-08-06- Típus: Fehérje nap, Karcsúsító ételek, Pisztráng receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 40 perc
Bár nem vagyunk egy nagyon halas család, de a pisztrángot mindenki szereti nálunk. Most egy kis citromos beütéssel készítettük el.
Ezeket szerezd be:
- 4 db kisebb Pisztráng
- 3 dkg Vaj
- 1 db Citrom
- Bors
- Só
1. lépés
A pisztrángokat megtisztítjuk, belsejét kivesszük, ízlés szerint a farkát fejét eltávolítjuk vagy meghagyjuk.
2. lépés
A megtisztított halakat sóval és borssal befűszerezzük, majd előmelegített tepsiben vajon pirosra sütjük. Amikor kész van citrommal enyhén átlocsoljuk.
TIPP: Petrezselymes krumplit ajánlok mellé és citromszeletekkel díszítsük.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 007 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
534 kcal -
Összes Zsír
246 kcal -
Koleszterin
201 mg -
Szénhidrát
1,7 g -
Fehérje
66,8 g