Sonkával és szalonnával töltött pisztráng
2013-08-03- Típus: Karcsúsító ételek, Pisztráng receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 45 perc
A pisztrángokat finom sonkával és szalonnával töltöttük meg. Mondanom se kell, elfogyott.
Ezeket szerezd be:
- 4 db Pisztráng
- 15 dkg Sonka
- 10 dkg Szalonna
- Liszt
- Olaj
- Só
1. lépés
A pisztrángokat előkészítjük, megtisztítjuk, hosszában felvágjuk, a belső részeit eltávolítjuk. Ezután sózzuk meg és forgassuk bele lisztbe.
2. lépés
Megtöltjük szalonnával és sonkával a belsejét, összetűzzük (hogy ne essen szét), majd olajon kisütjük.
Értékelések
(4.2 / 5)
5 személy értékelt
3 985 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
718 kcal -
Összes Zsír
44,3 g -
Koleszterin
197 mg -
Szénhidrát
6,3 g -
Fehérje
69,4 g