Sonkával és szalonnával töltött pisztráng

2013-08-03
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 45 perc

A pisztrángokat finom sonkával és szalonnával töltöttük meg. Mondanom se kell, elfogyott.

Ezeket szerezd be:

  • 4 db Pisztráng
  • 15 dkg Sonka
  • 10 dkg Szalonna
  • Liszt
  • Olaj

1. lépés

A pisztrángokat előkészítjük, megtisztítjuk, hosszában felvágjuk, a belső részeit eltávolítjuk. Ezután sózzuk meg és forgassuk bele lisztbe.

2. lépés

Megtöltjük szalonnával és sonkával a belsejét, összetűzzük (hogy ne essen szét), majd olajon kisütjük.

Fogás: Hozzávalók: , , , , ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(4.2 / 5)

4.2 5 5
Értékeld a receptet!

5 személy értékelt

3 985 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Pisztráng kapor mártással

  • Fokhagymás garnélarák

  • Bolognai zabkorpa palacsintából

  • Brokkolis garnélarák

  • Fehérboros garnélarák

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    718 kcal
  • Összes Zsír

    44,3 g
  • Koleszterin

    197 mg
  • Szénhidrát

    6,3 g
  • Fehérje

    69,4 g