Ropogós sajtos rúd
2013-10-31- Típus: Sajtos rúd
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 6-8
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 40 perc
- Elkészítés: 2:0 p
Azért készítettem el, mivel nagyon egyszerű és ebből az adagból sok is lesz. Több napon át friss marad, nem szárad ki, inkább ropogós.
Ezeket szerezd be:
- 30 dkg liszt
- 15 dkg vaj
- 15 dkg reszelt sajt tésztába és a tetejére
- 6 evőkanál víz
- 1 evőkanál ecet
- só
1. Lépés
A hozzávalókat összegyúrjuk és másnapig a hűtőbe tesszük pihentetni. Vékonyra kinyújtjuk tojással megkenjük a tésztát és reszelt sajttal megszórjuk.
2. Lépés
Derelyemetszővel vagy késsel vékony rudakat vágunk, vagy megsodorjuk és forró sütőben megsütjük.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
8 192 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
463 kcal -
Zsír
29.1g -
Szénhidrát
38.5g -
Fehérje
11.6g