Rizs leves recepet

2012-04-15
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 35 perc

Hozzávalók

100 gramm rizs
1,5 l csirkehúsleves
2 nagy répa, szeletelve
2 fehérrépa, szeletelve
1 zeller szeletelve
2 nagy paradicsom, finomra aprítva
2 evőkanál vaj vagy margarin

Recept elkészítése

1. A rizst kezdjük el főni a húslevesben, adjuk hozzá a sót. A paradicsomot, a répát, a zellert és a fehérrépát, majd kis vajon pirítsuk meg. Mikor nagyjából megpuhultak adjuk a rizshez. Főzzük míg a rizs meg nem puhul.

Tálalás előtt petrezselyemmel szórjuk

 

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , , , , ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

5 712 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Rizses citromleves