Pirítós friss zöldségekkel

2012-11-09
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 2 perc
  • Főzési/Sütési idő: 3 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Nincs annál jobb, amikor szombat reggel jó kis finom pirítóssal kezded a napod.

Ezeket szerezd be:

  • 4 szelet félbarna Kenyér
  • 1 evőkanál Margarin (vagy Vaj, Vajkrém)
  • 2 db Paradicsom
  • Fél Kígyóuborka

1. lépés

A kenyérszeleteket megpirítjuk a kenyérpirítónkban. Akinek nincs, az se szomorkodjon, mert a sütőben is kiválóan el lehet készíteni.

2. lépés

Szép vékonyan megkenjük a pirított kenyerünket margarinnal, vajjal vagy vajkrémmel, majd ráhelyezzük a szeletelt paradicsomot, uborkát. A zöldségeket megsózhatjuk. Apróra vágott snidlinget szórjunk a tetejére.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

3 990 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Pizzasonkás-sajtos szendvics

  • Angol muffin recept

  • Sonkával és sajttal töltött bundáskenyér

  • Alma-répa-sütőtök smoothie

  • Spárgás sült sonka tükörtojással és krumplival

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    260 kcal
  • Zsír

    7.4g
  • Szénhidrát

    46.6g
  • Fehérje

    6.3g